ACASA » ALTE EVENIMENTE » Cum să te vinzi mai bine ca antreprenor şi freelancer. TRAINING JCI, la Universitatea Ovidius

Cum să te vinzi mai bine ca antreprenor şi freelancer. TRAINING JCI, la Universitatea Ovidius

JCI CONSTANTA. Dacă eşti antreprenor, freelancer sau ai de gând să începi o afacere, ai ocazia să participi la un workshop de business în care vei învăţa cum să defineşti profilul clientului perfect sau cum să identifici cele mai eficiente canale de comunicare cu clienţii tăi.

Pizza Evo

Vino să participi la sesiunea “Cum să te vinzi mai bine ca antreprenor și freelancer” alături de Florin Şomodi – Business Coach & Trainer, sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 9.00, la Campusul Universității “OVIDIUS” Constanța, corp A, sala E115, etaj 1. Durată: 2 ore

Participând la Workshopul de vânzări, vei deprinde instrumente și tehnici concrete care te vor ajuta să te poziționezi și să îți vinzi mai bine ideile și competențele clienților sau partenerilor.

DESPRE TRAINER:
Florin Şomodi (Director Dezvoltare Nord JCI Romania) completează echipa de traineri prezenți la Conferința Națională JCI Romania 2017 unde va susține trainingul “Cum să te vinzi mai bine ca antreprenor sau freelancer”. Florin este membru JCI Cluj din 2011, el livrează periodic traininguri de vânzări și facilitează seminarii de dezvoltare strategică pentru JCI Cluj, JCI Tg-Mureș, JCI Romania. A lucrat cu peste 300 de antreprenori în programele Tineri antreprenori de succes, Entreprenorship in Human Resources (JCI Romania), SALT (JCI Cluj), Start în Afaceri (Zalau), Future Business Man (Tg-Mureș).

Este managing partner al SALES SQUAD România, scoala de vânzări și agenție de vânzări externalizate, Co-Fondator și Business coach al programului de dezvoltare antreprenorială Titirez Bootcamp. Scrie pe bloguri AICI si AICI. Florin Șomodi este invitat periodic ca trainer, mentor sau speaker la evenimente de dezvoltare a startupurilor: Innovation Lab 2.0, DefineSchool, Personal Development School, Business Development School (Cluj-Napoca)

La sesiune vei învăța să:
1. Formulezi o viziune puternică și energizantă
2. Comunici inteligent cum aduci valoare adăugată clienților
3. Definești profilul clientului perfect
4. Identifici cele mai eficiente canale de comunicare cu clienții
5. Afli cel mai eficient mod de abordare a prospecților
6. Metode de obținere a celor mai profitabile contracte

Condiții de participare:
Acest training este organizat de asociația JCI Constanta și are accesul GRATUIT pentru studenții Universității “OVIDIUS” Constanța în limita locurilor disponibile.
Dacă nu ești student, participarea la training este 45 lei/persoană.
Înscrierile se fac la numărul de telefon 0722828121.
Număr maxim participanți: 40 de persoane

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?