ACASA » STIRI » Cum sa faci bani cu Youtube!

Te-ai plictisit de rutină? Te-ai săturat să te trezeşti devreme dimineaţa ca să mergi la muncă? – vezi cum se pot face bani de pe YouTube.

Pizza Evo

Din pacate, trebuie sa mentionam din start ca in Romania nu poti face bani pe YouTube, pentru ca inca nu suntem legati la sistemul lor de parteneriate. Pana acum, tarile partenere sunt: Argentina, Australia, Brazilia, Canada, Columbia, Cehia, Franta, Germania, Irlanda, Israel, Japonia, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Polonia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Marea Britanie si Statele Unite.

Dar sa speram ca negocierile cu YouTube continua si vom putea si noi cat de curand sa facem bani asa. Dar pana atunci, hai sa vedem cum fac altii bani prin intermediul video-urilor de pe internet.

 Exemple de succes pe YouTube

Sa luam prima data exemplul lui Corey Vidal – un tanar care a reusit sa transforme video-urile online intr-o sursa de venit. Vidal se concentreaza pe cultura pop si face tutoriale comice. Cateva exemple ar fi – un video de 4 minute cu un dans Hip Hop (4 milioane de vizualizari), Tutorial “Cum sa dansezi ca Michael Jackson” (2 milioane de vizualizari) si tot asa. Dar cum face Vidal bani din asta? Ei bine, acesta este inscris in programul de parteneriate YouTube sin decembrie 2007. La inceput castiga foarte putin, dar odata ce video-urile au inceput sa devina populare, venitul a devenit substantial.

Top 10 creatori de YouTube

Modul unic si interesant de a face video-uri si muzica este ceea ce ii caracterizeaza pe cei care au succes pe YouTube. Iata o mica lista ca unor dintre cei mai apreciati oameni de pe YouTube si care chiar reusesc sa isi duca existenta prin aceste postari de video-uri.

1. Ray William Johnson – 5.477.773 de abonati

2. Nigahiga – 5.297.824 de abonati

3. Smosh – 4.757.590 de abonati

4. ShaneDawson TV – 2.929.812 de abonati

5. The Annoying Orange – 2.468.343 de abonati

6. The Lonely Island – 2.285.186 de abonati

7. Fred The Show – 2.150.620 de abonati

8. The Philip DeFranco Show – 2.052.571 de abonati

9. Barely Political – 1.860.849 de abonati

10. The YogsCast – 1.781.673 de abonati

Suntem absolut convinsi ca fiecare dintre voi ati vazut clipul “Charlie Bit my finger” – ei bine, parintii celor doi copii au facut 500.000 de dolari doar de pe urma acelei inregistrari postate pe YouTube.

Tot ce trebuie sa stii despre video-urile de succes de pe Youtube este ca ar trebui sa aiba un continut original, ispititor, comic si profund.

Sursa: Money.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?