ACASA » WORKSHOP & SEMINAR » “CUM FOTOGRAFIEM COPILUL”, workshop gratuit la Libraria Carturesti

“CUM FOTOGRAFIEM COPILUL”, workshop gratuit la Libraria Carturesti

CUM FOTOGRAFIEM COPILUL. Kool Media si Libraria Carturesti te invita la workshop-ul „Cum fotografiem copilul”. Aparitia unui copil in viata noastra trezeste sentimente de nebanuit. Intreaga atentie se indreapta brusc in directia copilului si suntem 100% atenti la nevoile acestuia. Nu e nimic mai frumos decat imortalizarea fiecarei etape, fiecarui moment important din evolutia micutului.

Pentru asta facem poze – multe poze, pe care le adunam in albume, le imprimam, le distribuim, le aratam prietenilor. De aceea, ne-am gandit sa organizam acest work-shop de fotografie, dedicat parintilor, pentu a invata cum sa-si fotografieze copiii.

cum-fotografiem-copilulDespre programul evenimentului:

COPILARIA (SENTIMENTE, EMOTII, TRAIRI, AMINTIRI)
REGULI DE FOTOGRAFIERE
COMPOZITIE (ATENTIE LA FUNDAL, UMPLEREA CADRULUI)
LUMINA
PREGATIREA (RECUZITA, HAINE)
FOTOGRAFIEREA PE ETAPE DE VARSTA
TRUCURI PENTRU A SURPRINDE EXPRESIA PERFECTA
DESPRE APARATUL DE FOTOGRAFIAT (SMARTPHONE, TABLETA, APARAT CLASIC, COMPACT, DSLR)
TRUCURI DE UTILIZARE A APARATULUI FOTO

Asadar, , JOI, 28 MAI, de la ORA 17:00, vino in Carturesti din City Park Mall ca sa inveti cum sa creezi amintiri de neuitat alaturi de copilul tau! Confirmari la: raluca.popescu@carturesti.net. Acces GRATUIT. Locuri LIMITATE.

Despre ANDREEA GUTIU – fotograful profesionist care va sustine workshop-ul

  • A absolvit cursul de fotografie de la Sala Dalles cu diploma avizata de ministerul muncii :fotograf profesionist
  • A predat curs de fotografie la centrul Forever Young Constanta – diplome recunoscute de ministerul muncii.
  • A colaborat cu revista Qbebe tot anul 2014 si a realizat impreuna calendarul Qbebe 2015 integral cu fotografiile sale).
  • In aprilie, a predat seminarul pentru parinti “Cum sa-ti fotografiezi copilul” – In colaborare cu F64 si Bebetei. Seminar organizat de revista Copii si parinti.
  • A realizat zeci de sedinte foto cu si pentru gravide, nou nascuti, bebelusi si copii, si a participat la o multime de evenimente in domeniu.
  • Impreuna cu Dragos Asaftei si Mihai Gagiu a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru un cursant hipoacuzic pasionat de fotografie. Mihai Gagiu este cel care a realizat campania „Expozitie foto caritabila” iar Dragos Asaftei a scris o carte despre fotografie.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?