ACASA » WORKSHOP & SEMINAR » “Cum fotografiem copilul”. Workshop GRATUIT la Carturesti!

“Cum fotografiem copilul”. Workshop GRATUIT la Carturesti!

WORKSHOP FOTOGRAFIE. Pasionatii de fotografie si in special cei carora le place sa-si fotografieze copiii, sunt asteptati la un atelier inedit: “Cum fotografiem copilul“, la Libraria Carturesti din City Park Mall.

Aparitia unui copil in viata noastra trezeste sentimente de nebanuit. Intreaga atentie se indreapta brusc in directia copilului si suntem 100% atenti la nevoile acestuia. Nu e nimic mai frumos decat imortalizarea fiecarei etape, fiecarui moment important din evolutia micutului.

Fotograful ANDREEA GUTIU va arata cum sa manuim orice aparatura foto pentru a putea face amintiri de neuitat cu cei mici, joi, 24 martie, ora 17:00, la Carturesti

Participarea la eveniment este GRATUITA, iar la final a fost pregatita o tombola cu premii!

Despre ANDREEA GUTIU – fotograful profesionist care va sustine workshop-ul

    A absolvit cursul de fotografie de la Sala Dalles cu diploma avizata de ministerul muncii :fotograf profesionist
    A predat curs de fotografie la centrul Forever Young Constanta – diplome recunoscute de ministerul muncii.
    A colaborat cu revista Qbebe tot anul 2014 si a realizat impreuna calendarul Qbebe 2015 integral cu fotografiile sale).
    In aprilie, a predat seminarul pentru parinti “Cum sa-ti fotografiezi copilul” – In colaborare cu F64 si Bebetei. Seminar organizat de revista Copii si parinti.
    A realizat zeci de sedinte foto cu si pentru gravide, nou nascuti, bebelusi si copii, si a participat la o multime de evenimente in domeniu.
    Impreuna cu Dragos Asaftei si Mihai Gagiu a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru un cursant hipoacuzic pasionat de fotografie. Mihai Gagiu este cel care a realizat campania „Expozitie foto caritabila” iar Dragos Asaftei a scris o carte despre fotografie.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?