ACASA » CINEMA » Cum arată, după 14 ani, actorii din primul AMERICAN PIE

Realizat in 1999, American Pie s-a transformat intr-o comedie clasica dedicata adolescentilor, povestea despre un grup de tineri care au facut un pact sa-si piarda virginitatea in noaptea balului facand inconjurul lumii. Dupa 14 ani de la lansarea filmului, actorii care au facut parte din distributia productiei s-au transformat destul de mult, nu putini dintre ei fiind aproape de nerecunoscut acum.

cum-arata-dupa-19-ani-actorii-din-american-pie-vezi-cat-de-mult-s-au-schimbat-jim-chris-michelle-si-jessica_5

Jason Biggs a interpretat rolul lui Jim Levenstein, un an mai tarziu reintalnindu-se cu Mena Suvari in filmul Loser. Dupa aparitii in productii mai putin cunoscute, Jason este acum actor principal intr-unul dintre cele mai apreciate seriale, Orange is the New Black.

cum-arata-dupa-19-ani-actorii-din-american-pie-vezi-cat-de-mult-s-au-schimbat-jim-chris-michelle-si-jessica_1

Chris Klein si-a facut debutul in 1999, chiar in American Pie, unde l-a jucat pe Oz, iar de atunci s-a reintalnit cu colegii pentru cel de-al patrulea film al seriei, American Reunion, iar in prezent joaca in serialul Wilfred.

cum-arata-dupa-19-ani-actorii-din-american-pie-vezi-cat-de-mult-s-au-schimbat-jim-chris-michelle-si-jessica_12

Thomas Ian Nicholas l-a adus la viata pe Kevin Myres, apoi a aparut si in urmatoarele trei filme ale seriei, apoi a interpretat rolul lui Abbie Hoffman in The Chicago 8. Thomas este cantaret profesionist, iar in 2012 si-a lansat cel de-al treilea album.

cum-arata-dupa-19-ani-actorii-din-american-pie-vezi-cat-de-mult-s-au-schimbat-jim-chris-michelle-si-jessica

Alyson Hannigan a interpretat rolul lui Michelle, o fata obsedata sa fie iubita lui Jim. Hannigan ar fi trebuit sa joace pe Heather, insa a cerut sa fie Michelle dupa ce a citit scenariul. Actrita joaca in How I Met Your Mother, este casatorita cu Alexis Denisof cu care are 2 copii.

GALERIE FOTO CU RESTUL ACTORILOR

cum-arata-dupa-19-ani-actorii-din-american-pie-vezi-cat-de-mult-s-au-schimbat-jim-chris-michelle-si-jessica_3cum-arata-dupa-19-ani-actorii-din-american-pie-vezi-cat-de-mult-s-au-schimbat-jim-chris-michelle-si-jessica_2cum-arata-dupa-19-ani-actorii-din-american-pie-vezi-cat-de-mult-s-au-schimbat-jim-chris-michelle-si-jessica_9

 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?