ACASA » STIRI » Cronica Carcotasilor va continua fara Serban Huidu

In urma teribilului accident rutier, in care trei persoane si-au pierdut viata, Serban Huidu a anuntat pe blogul sau retragerea din viata publica. El nu va mai face parte din echipa Cronica Carcotasilor, iar Mihai Gainusa pregateste pentru miercuri o editie speciala a emisiunii.

Huidu a scris pe blogul sau: “Am creat în ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mândru şi care trebuie să continuie fără mine în rolul de prezentator! Vreau sa îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani!

Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru.”

Totodata, Serban si-a exprimat regretele cu privire la tragedia de care se face responsabil si pentru care este cercetat penal. “Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!”, a scris realizatorul pe blog.

Potrivit Mediafax, Mihai Gainusa, colegul de carcoteli al lui Serban, a declarat ca editia din aceasta miercuri a emisiunii va fi una in urma careia se va decide daca va mai exista Cronica Carcotasilor.

Se va vorbi despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor». Va fi o emisiune despre emisiune. O să fie ceva diferit, o discuţie cu invitaţi. Eu o să fiu un fel de moderator. Nu este vorba despre apărarea lui Şerban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor» şi al echipei, fără Şerban Huidu“, a declarat Mihai Gainusa.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?