ACASA » STIRI » Muzica » Cristi Minculescu a pierdut dreptul de a folosi numele trupei IRIS

Cristi Minculescu a pierdut dreptul de a folosi numele trupei IRIS

STIRI MUZICA. Numele Iris se află în centrul unei dispute legale dintre toboşarul Nelu Dumitrescu, fondatorul legendarei trupe şi unic deţinător al mărcii Iris, înregistrată la OSIM, şi trei foşti membri ai grupului – solistul Cristi Minculescu, basistul Doru Borobeică şi chitaristul Valter Popa –, care s-au rupt de trupă în vara anului trecut şi au activat sub aceeaşi titulatură.

Procesul este la început, însă deja o primă instanţă de judecată a decis că Minculescu, Borobeică și Popa nu mai au voie să folosească titulatura Iris, hotărârea nefiind definitivă.

Ştiţi cum se spune, războaiele mari se câştigă prin lupte mici. Vă anunţam că Iris se bucură acum de o victorie din lungul şir de evenimente care vor restabili dreptatea şi normalitatea“, a declarat Nelu Dumitrescu, citat de adevarul.ro

La rândul lor, Minculescu, Borobeică şi Popa au transmis un mesaj dur, plin de jigniri la adresa fostului lor coleg, pe care îl cataloghează, printre altele, decrepit.

Întrebaţi-ne «Cine suntem» şi vă vor răspunde cei 120.000 de oameni prezenţi sâmbătă în Piaţa Palatului din Iaşi care au strigat «Iris» şi care nu pot fi împiedicaţi să o facă doar pentru că un individ a înhăţat, mişeleşte, o marcă ce este, deloc întâmplător, coloana sonoră a amintirilor pentru trei generaţii. Nu putem să le spunem prietenilor să nu ne strige pe nume, Iris, doar pentru că un decrepit se crede curatorul mărcii ce ne-a fost atât de mult timp «familie», nouă, tuturor“, se arată într-un comunicat trimis în numele celor trei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?