ACASA » ALTE EVENIMENTE » Craiasa Zapezii vine la Carturesti Constanta

Un baietel si o fetita se jucau impreuna si erau cei mai buni prieteni, pana cand, intr-o zi, baiatul s-a schimbat brusc si a fost rapit de regina zapezilor. Ce nevoie are o regina cu inima de gheata de un baietel in singuratatea ei polara? Ce nevoie are sa ucida orice sentiment uman in el si sa il transforme intr-o copie, mica, ce-I drept, a ei? N-as putea sa va raspund la aceasta intrebare, lucrurile se petrec, uneori, fara vreo explicatie. Tot ce stiu este ca baietelul a disparut printre zapezi, pentru ca tot ce lasase acasa il nemultumea, totul era impur si imperfect.

Pizza Evo

Fetita este singura care nu accepta disparitia lui. Si, ghiciti ce, pleaca singura prin lume sa il caute. Nu stie unde e, dar alege sa mearga spre nord. Pe drum intalneste oameni ciudati, isi face prieteni buni, dar nici perspectiva prieteniei, nici teama de singuratate nu o opresc din cautarea ei.

Odata ajunsa la pol, cum il va face insa pe baietel sa vrea sa vina cu ea, inapoi in lumea urata si calda si imperfecta? Cum poti convinge pe cineva sa renunte la perfectiune pentru viata, pur si simplu?

Povestea aceea in care o copila dezgheata realitatile. Doar din iubire si prietenie! Povestea care ne incalzeste sufletul, ne mangaie amintirile si ne topeste crusta sub care ne ascundem trairile.

O poveste de iarna asemenea unui ceai cald aromat, primit dupa ce ai umbrat atat prin viscol.

Vino joi, 9 februarie, la ora 18:00, s-ascultam “Craiasa zapezii”, minunata poveste a lui Andersen, zisa copiilor, dar si oamenilor “gata mari”, chiar de Imparateasa Iernii! La ceainaria Carturesti Constanta din City Park Mall.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?