ACASA » PROMO » COSTEL. Stand-up comedy pe scena Harlequin

COSTEL. Stand-up comedy pe scena Harlequin

STAND-UP COMEDY IN CONSTANTA. Costel revine la Constanta pentru a aduce in fata publicului un spectacol inedit, pe care l-a numit „Suntem idiot!“. Costel este printre putinii care a inteles ca in stand-up comedy nu este necesar sa fii actor ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta. Nu toti actorii pot fi comedianti! Face parte din „Sfanta Treime a Stand up-ului romanesc” si are la activ zece ani de experienta!

Pizza Evo

A nu fi asociat cu termeni ca tampit, cretin sau prost, idiot si-a extins insemnatatea datorita lui Dostoievski, cu opera sa Idiotul sau lui Nietsche cu Anticristul, acesta vazandu-l pe Iisus ca atare, pentru ca nu traieste dupa preceptele lumii materiale. Incerc sa fac si eu asta cu Suntem idiot, desi alaturarea de cei doi autori e un pic cam nepotrivita. Spectacolul e o insiruire de povesti comice si exagerate in stilul propriu, despre cum vad, ca idiot, lumea din jurul meu – Costel.

Afis-Costel-mai2015MARTI, 12 MAI, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia, vino sa vezi un spectacol de stand-up comedy semnat Costel!

Puteti face rezervari la 0766 400 181.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?