ACASA » CALENDAR » COSTEL revine la Constanța! Stand-up comedy la restaurant Harlequin Mamaia

Costel, unul dintre cei mai apreciati comedianti romani, va urca pe scenă la Harlequin Mamaia pentru un super-show de stand-up comedy.

Afis Costel Oct2014 WEB

Este printre putinii care a inteles ca in stand-up comedy nu este necesar sa fii actor ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta. Nu toti actorii pot fi comedianti! Face parte din „Sfanta Treime a Stand up-ului romanesc” si are la activ noua ani de experienta!

Pizza Evo

Pentru mine umorul istoric este printre cele mai interesante concepte oferite pe scenă de un comediant. Ștefan cel Mare nu era efectiv înalt, ba din contră. Poate porecla asta a fost primul caz de sarcasm românesc. Mai presus de toate, umorul istoric ne spune că nu ar trebui să ne luăm atât de mult în serios.

Marti, 21 octombrie, de la 21.30, la Harlequin Mamaia, vino sa vezi un spectacol de stand-up comedy semnat Costel!

Puteti face rezervari la 0766400181.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?