ACASA » ALTE EVENIMENTE » Corpuri umane REALE, expuse la Constanţa! O expoziţie unică, OUR BODY: Universul interior

Corpuri umane REALE, expuse la Constanţa! O expoziţie unică, OUR BODY: Universul interior

EXPOZIŢIE OUR BODY. O expoziţie ce a traversat întreaga lume, fiind văzută de 50 de milioane de vizitatori, ajunge şi la Constanţa. Corpuri umane reale, organe și secțiuni pot fi văzute într-o expoziție în premieră, la City Park Mall.

Conceptul “Our body: Universul interior” își propune să demonstreze publicului cum este afectat organismul de elementele nocive.

Vizitatorii expoziției vor călători prin galerii corespunzătoare fiecărui sistem al corpului uman. Această extraordinară expoziție a fost concepută pentru a educa, clarifica și suscita interesul pentru înțelegerea universului complex din fiecare dintre noi.

Prezentând comparativ organe sănătoase și variantele lor afectate de diverse boli, expoziția oferă celor ce-i trec pragul șansa de a vizualiza și de a înțelege mai bine condiții medicale frecvent întâlnite, cum ar fi diverse forme de cancer sau accidente vascular cerebrale.

our-body

Printr-un proces de impregnare polimerică (tratare cu cauciuc siliconic lichid), ţesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permiţându-vă să vedeți direct cât de uimitor funcţionează organismul uman şi felul în care maladiile şi obiceiurile nesănătoase solicită funcţiile corpului.

Our Body a fost în 30 de țări, văzută de 50 de milioane de spectatori. Începând de pe 15 iulie până pe 15 octombrie aveți ocazia să vedeți această fascinantă expoziție anatomică care reprezintă 200 de corprui umane și secțiuni și vă introduce în fascinantul univers interior al corpului uman.

Expoziția va fi deschisă zilnic, între orele 10.00 și 22.00. Prețul biletelor pornește de la 25 de lei. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?