ACASA » STIRI » Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa!

Radio Vacanţa şi World Vision România derulează în sezonul estival 2012 campania „Brăţara de vacanţă“, sub sloganul „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa!“

Pentru al treilea an consecutiv, Campania îşi propune să reducă numărul de copii care se pierd anual pe plajă, prin oferirea cu titlu gratuit a unei “brăţări de vacanţă” copiilor sub 7 ani, realizarea unor materiale informative pe această temă şi organizarea a diferite evenimente pe plajele din Mamaia.

Anul acesta, campania presupune realizarea a peste 25.000 de brăţări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare (numele copilului, un număr de telefon al părinţilor, numărul de telefon al Radio Vacanţa, al organizaţiei World Vision şi al Centrului de Sănătate Privată “Regina Maria” din Constanţa).

Brăţările vor fi distribuite în unităţile de cazare din staţiunile Mamaia, Eforie Nord şi Sud, Jupiter şi Mangalia selecţionate şi monitorizate de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, dar şi pe plajă, prin intermediul voluntarilor World Vision România. De asemenea, vor fi tipărite şi distribuite 25.000 de hărţi de informare turistică a staţiunii Mamaia.

Campania se desfăşoară pe durata a şase săptămâni din sezonul estival 2012 şi se adresează mai ales familiilor care ajung în vacanţă în staţiunile de pe Litoral, interesate de siguranţa copiilor lor, grupurilor de copii venite în tabără sau cantonament pe litoral alături de profesori, antrenori sau educatoare.

Beneficiarii direcţi ai campaniei sunt copiii cu vârste între 0 şi 7 ani care poartă BRĂŢARA DE VACANŢĂ.

Parteneri media: Antena 1 Constanţa,  Constanţa Blog,  Cuget Liber, evenimente-constanta.ro, I-Tour, Infopress, Liderul de Opinie,  Litoral TV, Telegraf, Travel Mix TV, TV Alpha Media.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?