ACASA » STIRI » Contul de Facebook al lui BENDEAC, SUSPENDAT fix în ziua când acesta urma să facă dezvăluiri!

mihai-bendeac-cotatii-tarife-onorariu-preturi-artisti-oferta-evenimente-corporate-partyLegătura lui Mihai Bendeac cu admiratorii şi prietenii de pe Facebook a fost întreruptă, contul acestuia fiind suspendat ieri, când actorul anunţase ca va face dezvăluiri despre dedesubturile şi culisele televiziunii în care a lucrat.

Nu se ştie dacă Bendeac şi-a închis singurul contul sau suspendarea a venit ca urmare a unei raportări din exterior, cert este faptul că fostul angajat al Antenei1 nu va mai putea comunica acum cu susţinătorii lui de pe internet.

După izbucnirea scandalului, dublat de un conflict deschis cu Mircea Badea, Mihai Bendeac a dezvăluit pe Facebook că lui şi colegilor săi li s-a comunicat răspicat faptul că “parodiile realizate nu trebuie să conţină nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucrează acolo”. Mai mult, Bendeac a primit ordine specifice în legătură cu numele unor persoane care nu pot apărea pe post.

Totul a pornit după ce reprezentanţii Antena 1 i-au interzis lui Mihai Bendeac să filmeze o parodie pe tema rivalităţii dintre Mircea Badea şi Radu Banciu, fapt pentru care actorul a luat poziţie şi a publicat pe pagina sa de Facebook scenariul pe care îl imaginase în legătură cu duelul dintre cei doi. La scurt timp, Antena 1 a anunţat că a renunţat la serviciile lui Mihai Bendeac.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?