ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Constănțenii rămân fără apă caldă în continuare

Constănțenii rămân fără apă caldă în continuare

RADET. CONSTANTA. Electrocentrale Constanța S.A. a decis că nu va relua furnizarea apei calde din cauza datoriilor RADET. Consiliul de Administrație al Electrocentrale Constanța S.A. este în măsură să informeze asupra faptului că RADET Constanța nu a îndeplinit condițiile solicitate prin preavizul transmis în data de 10 septembrie 2018, urmare a nerespectării obligațiilor de plată transmite constantadeazi.ro.

Constăntenii răman în continuare fără apă caldă. Deși de mâine ar fi trebuit să fie reluată furnizarea agentului termic, Societatea Electrocentrale S.A a anunțat că nu va face acest lucru din cauza datoriilor, în continuare neplătite, ale RADET. Principalul furnizor de apă caldă a achitat pană acum doar 18% din totalul datoriei de aproximativ 110 milioane de lei.

Poziția Consiliului de Administrație al Electrocentrale S.A. Constanța va reveni asupra deciziei de sistare a apei calde în momentul achitării restantelor generate de RADET. Între timp constănțenii racordați la RADET rămân în continuare fără apă caldă pe o durată nedeternitată.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?