ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Constănţenii cer DEMITEREA consilerei PSD, care i-a numit “PUTORI” pe protestatari

Constănţenii cer DEMITEREA consilerei PSD, care i-a numit “PUTORI” pe protestatari

STIRI CONSTANTA. Consilierul judeţean Maria Sabrina Nedelcu, membru al PSD, a stârnit un val de indignare şi furie pe reţeaua Facebook după ce, printr-o postare, a jignit sutele de mii de români care au participat în aceste zile la protestele din toată ţara.

Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii gratiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON.

Da tare destepţi sunteti sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!“, a scris Sabrina Maria Nedelcu, pe contul său.

maria nedelcu psd

După ce declaraţia s-a întors împotriva ei, Maria Nedelcu şi-a suspendat contul de Facebook.

Postarea a fost preluată la scurt timp de mai multe publicaţii locale şi persoane, devenind virală. PSD Constanţa a reacţionat printr-un comunicat de presă, cerându-şi scuze pentru reacţia Mariei Nedelcu.

În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație. Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu“, a transmis Biroul de presă al PSD Constanţa.

Pe reţeaua de socializare Facebook, revoltaţi, sute de constănţeni cer DEMISIA Mariei Nedelcu.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?