ACASA » STIRI » Constantenii care merg mai departe la X-Factor VIDEO

T&L foto: xfactor.a1.ro

In cea mai recenta editie X-Factor, constanteanca Larisa Ciortan si nigerianul Gabriel Uche (T&L) au fost in duelul pentru eliminare alaturi de trupa X-treme. Larisa a reusit din nou sa impresioneze prin calitatile sale vocale, iar Gabriel prin interpretarea rap de exceptie. Astfel, trupa T&L a fost aleasa de juriu sa mearga mai departe in competitie.

Pizza Evo

Inca de la preselectii, Larisa (21 de ani) si Gabriel (25 de ani) au impresionat juriul cu prestatia lor originala. Au trecut cu succes de etapa Bootcamp si, alaturi de celelalte trupe din concurs, au fosti inclusi in echipa de pregatire a Paulei Seling.

In editia de duminica, T&L si X-treme nu au obtinut suficiente voturi din partea publicului si astfel au ajuns la duel. Paula Seling a fost pusa in situatia dificila de a alege dintre doua trupe antrenate de ea. Fiindu-i extrem de greu sa faca acest lucru, ea a spus ca isi va baza alegerea pe voturile date de Mihai Morar si Adrian Sina.

Iulian Vasile a avut de spus “something”

Cele trei fete de la X-treme, vizibil complesite de emotiile momentului, au cantat piesa “Hush Hush”, a fetelor de la Pussycat Dolls. Cei de la T&L au interpretat aproape impecabil piesa “New York”, facuta celebra de Jay-Z si Alicia Keys.

Din nefericire pentru Paula, de ceea ce i-a fost teama nu a scapat. Pentru ca Morar a votat pentru X-Treme, iar Sina pentru T&L, ea a fost nevoita sa vina cu o decizie finala, desi initial refuzase acest lucru. Paula a ales ca T&L sa mearga mai departe, insa nu a putut sa exprime in prea multe cuvinte acest lucru, Razvan si Dani fiind cei care au “tradus” pentru public decizia.

Un alt constantean, Iulian Vasile, din Medgidia, a reusit din nou sa obtina voturile publicului pentru a merge direct in urmatoarea gala X-Factor. El a cantat piesa “Say Something”, a lui Laurentiu Cazan.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?