ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Constănţenii au acum o APLICAŢIE unde pot reclama problemele!

Constănţenii au acum o APLICAŢIE unde pot reclama problemele!

ŞTIRI CONSTANŢA. Din Google Play sau din AppStore constănţenii pot descărca acum o aplicaţie ce le perimte să facă reclamaţii către administraţia locală.

Pizza Evo

Aplicaţia se numeşte “Sesizări Constanţa” şi permite utilizatorului selectarea a unuia dintre cele şase domenii pentru reclamaţii: dotări urbane, drumuri publice, spaţii verzi, câini fără stăpân, igienă publică și iluminat public.

“Sesizări Constanţa” se poate instala în gratuit, iar Primăria Constanţa nu a plătit pentru realizarea ei.

Este o aplicaţie care georeferenţiază şi autointroduce adresa, poziţionarea, care permite foarte uşor realizarea unei fotografii, alăturarea unui text şi transmiterea sesizării către Primărie.

Nu doar primirea reclamaţiei reprezintă tot ceea ce are de făcut municipalitatea, ci rezolvarea ei, altfel folosim un instrument pe care nu-l va mai utiliza nimeni. Reclami o dată, de două ori, vezi că nu se rezolvă problema şi discredităm instrumentul, aplicaţia“, spune primarul Decebal Făgădău, citat de ct100.ro.

Conectarea la aplicaţie se poate face folosind contul de Facebook sau userul şi parola create pentru plăţile online la Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa.

Mai jos puteţi viziona un ghid al aplicaţiei:

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?