ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » UPDATE. CONSTANŢA PROTESTEAZĂ 10 ZILE! Manifestaţiile continuă şi LUNI

UPDATE. CONSTANŢA PROTESTEAZĂ 10 ZILE! Manifestaţiile continuă şi LUNI

STIRI CONSTANTA. Protestele vor continua şi în zilele următoare la Constanţa, precum şi în toate marile oraşe din ţară. Constănțenii vor ieși în continuare la protest până se vor epuiza cele 10 zile de la publicarea Ordonanțelor de Urgență în Monitorul Oficial dacă este necesar.

Pizza Evo

Întâlniriea este programată pentru LUNI, 6 februarie, în fața Prefecturii Constanța în jurul orei 18.00.

IMPORTANT: Noul proiect de lege pentru modificarea Codului Penal, anunțat de ministrul Iordache, este copy-paste după Ordonanța 13. Singurul lucru pe care l-au scos este pragului de 200.000 de lei. Poate măcar acum înțelegem că acest guvern nu are de gând să renunțe. Nici noi nu vom renunţa!

Acest eveniment este al constănțenilor cărora le pasă de justiție și democrație! După abrogarea Ordonanţei, cerem DEMISIA GUVERNULUI GRINDEANU!“, este precizat în evenimentul creat pe Facebok. Click AICI

N.B. – Dacă alegeţi să mergeţi la protestul organizat la Prefectura Constanţa, vă îndemnăm să fiţi paşnici, să nu încurajaţi sau să susţineţi instigarea la violenţe! Nu răspundeţi provocărilor şi îndepărtaţi-vă de grupurile care instigă. Jandarmii nu sunt dușmani, ei protejează manifestațiile. Nu trebuie forțate cordoanele lor, nici ignorate instrucțiunile pe care le dau. Chiar trebuie ajutați să identifice și să scoată din mulțime agitatorii, atunci când aceștia vor apărea.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?