ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Constanta, prezenta la vot de doar 40%. Decebal Fagadau, noul primar al orasului

Constanta, prezenta la vot de doar 40%. Decebal Fagadau, noul primar al orasului

ALEGERI LOCALE CONSTANTA. Decebal Fagadau este noul primar al orasului Constanta. De asemenea, cum probabil era de asteptat, prezenta la vot a constantenilor a fost de doar 40,20%. Procentul a fost inregistrat la momentul inchiderii urnelor, la ora 21.00.

Pizza Evo

In municipiul Consanta au fost amenajate 210 sectii de votare (si cu cea din Mamaia), iar pe listele de votare au fost inscrise 269.253 de persoane. La nivelul judetului, prezenta la vot a fost de 49,56% din 630.649 de persoane inscrise pe liste.

Imi doresc ca in Consiliul Local sa avem un singur partid, Partidul Constantenilor. Va asigur de o intreaga transparenta, de un dialog permanent cu constantenii“, a declarat Decebal Fagadau dupa ce sondajele aratau clar ca el va ocupa functia de primar al Constantei pentru urmatorii patru ani.

Potrivit numaratorii paralele, Decebal Fagadau a castigat Primaria Constanţa cu un avans de peste 7.000 de voturi fata de contracandidatul sau, liberalul Vergil Chitac. Decebal Fagadau a obţinut 42% din voturi in timp ce Vergil Chitac a obtinut 34,1% din voturi, transmite cugetliber.ro

Pentru municipiul Constanta, la alegerile din data de 5 iunie, constantenii au avut de ales dintre 12 candidati. S-au inscris in cursa electorala Decebal Fagadau (PSD), Vergil Chitac (PNL), Christian Gigi Chiru (ALDE) Claudiu Palaz (PMP), Dumitru Badragan (PRU), Claudiu Octavian Ceti (PPU), Nicolae Grosu (PRM), Gheorghe Carutiu (PNŢCD), Sunay Omer (PND), si independentii George Andrei Popescu, Ion Budi si Claudiu Andrei Tatu.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?