ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Constanta poate intra in Cartea Recordurilor! Pe 28 mai, cel mai mare SIRTAKI din lume

Constanta poate intra in Cartea Recordurilor! Pe 28 mai, cel mai mare SIRTAKI din lume

CONSTANTA SIRTAKI CARTEA RECORDURILOR. La Constanta au inceput pregatirile pentru doborarea recordului pentru cel mai mare Sirtaki din lume. Organizatorii, comunitatea elena din Romania, vor sa doboare recordul grecilor si pentru asta, se antreneaza de zor in aer liber si iau lectii de la mai multi coregrafi.

Pizza Evo

Astfel, este nevoie de aproape 6.000 de persoane pentru a bate recordul celui mai mare sirtaki din lume, stabilit in 2012 la Volos, in Grecia, unde au participat 5614 persoane.

Sambata, pe 28 mai, pe Plaja Modern din Constanta, reprezentantii Guiness Book vor stabili daca orasul de la malul marii va stabili sau nu un nou record.  Evenimentul va incepe de la ora 17.00.

In joc au intrat pana acum trei mii de persoane si mai este nevoie inca de tot atatia oameni pentru a depasi recordul grecilor. Pentru mai multe informatii despre eveniment si pentur a participa la repetitii, click AICI

Organizatorii se asteapta ca, in ziua cea mare, aproape 6 mii de oameni sa isi prinda mainile si sa intre in dansul facut celebru de Anthony Quinn.

Sirtaki Constanta Cartea RecordurilorDansul Sirtaki a fost compus de Mikis Theodorakis, in 1964, pentru celebra pelicula Zorba Grecul. Primul record mondial de Sirtaki a fost inregistrat in 2007, in Cipru, unde au dansat doar 268 de persoane.

A fost doborat in 2012, pe 31 august, de locuitorii orasului grecesc Volos, unde in dansul lui Zorba s-au prins 5614 persoane, iar de atunci recordul dainuie si in ziua de astazi.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?