ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Constanta FREE TOUR. Vino sa-ti cunosti orasul in cel mai frumos tur!

Constanta FREE TOUR. Vino sa-ti cunosti orasul in cel mai frumos tur!

CONSTANTA FREE TOUR. In ultima sambata a fiecarei luni, cei care doresc sa cunoasca mai bine Constanta, istoria si povestile ei, pot participa la Constanta Free Tour, cu Diana Slav.

Pizza Evo

Locul de intalnire este harta Mozaic din Parcul Fantasio, sambata, 27 februarie, ora 13.30. Turul dureaza 2.5 ore si este complet pietonal, deci este recomnadat sa fiti imbracati corespunzator in cazul in care vremea nu o sa fie prietenoasa.

Veti merge intr-o plimbare unica in zona Peninsula Ovidiu, intr-un zig-zag interesant de aproximativ 4.5 kilometri.

Veti afla mici secrete si povesti uneori hazlii ale zonei peninsulare, recordurile zonei, despre cea mai ingusta strada, cea mai scurta, apoi se viziteaza prima si a doua primarie a Constantei, fostul palat regal, cele opt biserici de religii diferite.

constanta-free-tour-diana-slav

Constanta Free Tour a devenit deja unul dintre cele mai cunoscute si apreciate proiecte de promovare a Constantei, care aduce laolalta oameni de toate varstele.

Puteti citi cateva dintre review-urile aparute despre turul Dianei Slav pe tripadvisor si puteti accea pagina de Facebook Constanta Free Tour pentru fotografii si mai multe informatii.

Mai multe pe larg despre Constanta Free Tour puteti citi si AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?