ACASA » ALTE EVENIMENTE » Constanța devine capitala femeilor de succes din România

Constanța devine capitala femeilor de succes din România

CONFERINȚĂ BUSINESS. Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – filiala Constanța va organiza pe data de 1 septembrie 2018, la hotel IBIS Constanța, Conferința Națională a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri (CAFA). Astfel, Constanța devine capitala Femeilor de Succes din Romania, la eveniment, participand peste 150 de femei de afaceri din tara si reprezentante ale Parlamentului European.

Pizza Evo

În cadrul conferinței se vor dezbate teme de interes pentru antreprenoare din Romania, precum: Femei ce au scris istorie, Experiente europene in antreprenoriat feminin, Pozitionare si Branding in Business, Networking antreprenorial si altele.

În premieră, la CAFA va fi lansată în România și cartea: „MADI: NO EXCUSES!”, de Madi Sharma. În opinia autoarei, femeile trebuie să fie motorul schimbărilor pe care și le doresc și trebuie să se implice.

Totodată, conferința se diferențiază față de alte evenimente de business prin oferirea de oportunități de promovare a afacerilor participantelor atât prin Promo Corner-ul amenajat, cât și prin Catalogul de Business Femei de Afaceri de Succes, online și tipărit, dar și o ocazie de a împărtăși noi experiențe, de a identifica noi oportunități și, nu în ultimul rând, de a dezvolta noi relații de afaceri și de prietenie.

 

Până în acest moment și-au înregistrat participarea femei din: Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF Bucuresti); Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA Cluj si Calarasi); Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi (AFAFCI Brasov); Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania (AFAR Timisoara); Asociatia Femeilor Intreprinzatoare din Romania (AFIR Bucuresti, Galati si Oradea); Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF-BOW Bucuresti si Constanta), Asociatia femeilor Manager din Ramnicul Valcea, insa la eveniment pot participa femei de afaceri din Romania, ce nu apartin unei asociatii, inregistrandu-se pe site. CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERI.

Taxele de participare sunt de 150 lei pentru Conferință si 200 lei pentru Gala Dinner.

Costul de participare la conferinta include: expunere materiale promotionale in cadrul Promo Corner, aparitie in Catalog Business Femei de Afaceri de Succes, participare conferinta, coffee break si lunch, participare lansare de carte.

Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Romania (CAFA) a luat ființă în 2004, prin asocierea a 9 organizații românești ca membre fondatoare. Asociatiile implicate fiind ONG-uri dedicate fie antreprenoriatului feminin, fie femeilor din alte domenii de activitate care au o componenta de afaceri în cadrul organizatiilor lor. Cea de a XIV-a Conferința Naționala CAFA, organizată în anul centenarului, este conferinta ce marcheaza 14 ani de existenta a coalitiei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?