ACASA » FEATURED » Constanța ajut-o pe micuța Alessia pentru o șansă la viață! Deja s-a strâns aproape un sfert din sumă!

Constanța ajut-o pe micuța Alessia pentru o șansă la viață! Deja s-a strâns aproape un sfert din sumă!

Alessia este o fetiță dulce de numai 1 an și 3 luni din Constanța și are nevoie urgentă de un tratament de 2,1 milioane de dolari. Micuța suferă de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA-1), o boală rară pentru care există tratament însă este cel mai scump medicament din lume. Se numește Zolgensma și costă 2,1 milioane de dolari.

Vestea bună este că este că printr-un mic efort din partea noastră, a tuturor, o putem salva pe Alessia așa cum am făcut-o și cu bebelușul Noel. Astfel, Asociația pentru micuțul Noel strânge donații și pentru Alessia din Constanța. Până acum s-au strâns 413.298 USD în doar 5 săptămâni. Este nevoie de toată suma cât mai urgent pentru ca boala să nu avanseze prea tare.

Deja există o comunitate activă de peste 200.000 de membri pe Facebook Împreună pentru Alessia – SMA-1 unde vă puteți implica prin cumpararea sau licitarea unui produs, iar banii vor fi donați.

Haideți să o salvăm împreună pe Alessia!

Puteți dona în mai multe feluri:

Online cu cardul fara comision https://asociatianoel.ro/doneaza.html
BTPay: 0752.076.131

Revolut: 0752.076.131

Transfer bancar:
Lei:RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro:RO80BTRLEURCRT0532233601
Lire:RO38BTRLGBPCRT0532233601
Swift: BTRLRO22′
Beneficiar Asociatia pentru micutul Noel

Paypal: https://paypal.me/asociatiaNoel

Iata ce declara Beatrice Tatariu, mama Alessiei:

Alessia si mama ei“Au trecut 5 săptămâni de când ne-ați primit în această minunată familie și zâmbetul de pe fața mea este din ce in ce mai larg. Bucuria și emoțiile trăite de când luptați pentru copilul meu sunt sentimente pe care nu le-am simțit de mult.
Îmi amintesc cum obișnuia mama lui Noel să va spună: “Noel este copilul meu însă este puțin și al vostru, al tuturor celor care luptați pentru viața lui.”
Exact același lucru îl simt și eu acum. Simt că Alessia nu este doar a mea, simt că ea are o familie uriașă care o iubește și luptă necondiționat pentru viața ei.
Simt că nu mai suntem singure in aceasta luptă, simt că nimic nu mai este imposibil, simt că nici luna de pe cer nu este imposibil de coborât pe pământ!
Sunteți incredibil de buni, de uniți și de determinați să dărâmați bariera nedreaptă a banilor.

Îi voi mulțumi toată viața lui Dumnezeu că v-a scos în calea noastră.
Vă mulțumesc enorm pentru toată această muncă depusă pentru viața copilului meu. Din suflet îmi doresc să fiți răsplătiți înmiit pentru tot ce faceți pentru noi.”

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?