ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Constanţa a pierdut concursul. Bacău va fi Capitala Tineretului în 2017!

Constanţa a pierdut concursul. Bacău va fi Capitala Tineretului în 2017!

CAPITALA TINERETULUI 2017. La Gala Tineretului din România de la Timişoara a fost anunţat oraşul câştigător al titlului de Capitala Tineretului în 2017. Bacău şi Constanţa au fost cele două oraşe cu proiecte calificate în finala competiţiei.

Pizza Evo

Juriul, format din 15 reprezentanți ai unor instituții publice, ai sectorului privat și ai celui neguvernamental, au evaluat candidaturile celor două orașe şi au decis ca Bacău să primească titlul de Capitala Tineretului şi premiul de 50.000 de euro.

Capitala Tineretului din România a primit Înaltul Patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, recunoaștere care confirmă atât valoarea ideii care stă în spatele programului, cât și succesul fazei pilot.

Bacău va purta titlul de Capitala Tineretului din România în perioada 2 mai 2017-1 mai 2018.

Premiul în valoare de 50.000 de euro reprezintă atât un punct de pornire pentru finanțarea proiectelor propuse de Bacău, cât și o resursă disponibilă pentru contribuția proprie în atragerea de surse adiționale de finanțare. Chiar și după decernarea premiului, inițiatorii programului vor continua eforturile de mobilizare a unor parteneriate publice și private pentru susținerea programului.

Puteţi afla mai multe detalii despre concurs AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?