ACASA » RECOMANDARI » Conferința “Surse de Finanțare Nerambursabile în 2019 pentru afacerea ta, în mediul urban și rural”

Conferința “Surse de Finanțare Nerambursabile în 2019 pentru afacerea ta, în mediul urban și rural”

Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta organizeaza cea de a II a editie a Conferintei “ Surse de Finantare Nerambursabile in 2019 pentru afacerea ta, in mediul urban si rural” in data de 11 aprilie 2019 la Hotel Ibis. 

Speakerii invitati vor prezenta informatii de actualitate privind accesarea de fonduri nerambursabile si vor raspunde punctual la toate intrebarile adresate de catre cei interesati. Evenimentul se adreseaza antreprenorilor si managerilor din companiile ce doresc sa-si dezvolte activitatea, accesand diferite finantari nerambursabile.

AGENDA EVENIMENT

17.00-17.10  Scurta introducere si prezentare ASOAF, Mihaela Belcin, Presedinte ASOAF Constanta

17.10-17.30   Finantari prin O.T.I.M.M.C., George Fulina, Director Executiv OTIMMC

17.30-17.50   Prezentare Fonduri pentru IMM-uri, Ludovic Fraico, Consultant, Sef departament Resurse Umane si Strategii- CCINA

17.50-18.00   Pauza de cafea

18.00-18.20   Noutati de la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor , Claudiu Daniel Teliceanu, Director Executiv Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii

18.20-18.30   Prezentare Partener Premium – Maurer Imobiliare

18.30-18.40   Prezentare Partener Premium – Banca Transilvania, Mihaela Ichim- Director Zonal

18.40-19.00   Networking, schimb de carti de vizita

*AGENDA ESTE IN CURS DE ACTUALIZARE SI POATE SUFERI MODIFICARI!

Conferinta realizata in 2017 s-a bucurat de o prezenta numeroasa, peste 120 persoane care au interactionat in permanenta cu invitatii nostri, dialogul creat fiind unul constructiv, plin de informatii utile pentru cei prezenti.

Dna Mihaela Belcin, Presedinte al ASOAF a declarat: „Cea de a II a editie a conferintei ” Surse de Finantare Nerambursabile in 2019 pentru afacerea ta, in mediul urban si rural” vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor, dar si celor aflati la inceput de drum, ce doresc sa accese astfel de fonduri. Ne bucuram ca ne putem implica cu un nou eveniment pentru comunitatea din Constanta si sa dezvoltam pe aceasta cale parteneriate valoroase pentru mediul de afaceri constantean” .

INTRAREA ESTE GRATUITA.

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti email pe adresa office@asoaf-constanta.ro, in care sa mentionati numele si numar de telefon. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța, membru fondator CAFA,  se implică prin proiecte și evenimente în viața comunității din Județul Constanța inca din anul 2005.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?