ACASA » ALTE EVENIMENTE » Conferinta: Educatia si sanatatea copilului tau

Orice parinte vrea sa fie bine informat atunci vine vorba de copilul sau. In sprijinul acestei nevoi de informare vine conferinta Educatia si sanatatea copilului tau organizata de Gradinita si Centrul Educational Royal Kids Academy.

Sambata, 21 aprilie, de la ora 17.00 la Hotel IBIS. Evenimentul se adreseaza parintilor cu copii de 1-12 ani dornici sa afle informatii esentiale despre premisele perfomantelor educationale, sportive, artistice si cele mai bune recomandari medicale pentru sanatatea copilului, de la cei mai buni specialisti.

.

.

Subiectele abordate in cadrul conferintei au fost atent selectionate:

  1. Dezvoltarea creativitatii artistice a copilului.
  2. Inteligenta lingvistica a copilului.
  3. Sportul si cresterea armonioasa a copilului.
  4. Promovarea elitei si a performantei scolare.
  5. Implementarea unui stil de viata sanatos de la o varsta frageda.

O prezenta deosebita la eveniment va fi trainerul in comunicare si relationare Cristina Elena Negut care va aborda dezvoltarea creativitatii artistice si inteligenta lingvistica a copilului in relatie cu cateva principii esentiale in comunicare si relationare.

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniu, Cristina Elena Negut are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, in toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali.

La eveniment vor fi prezenti si alti invitati surpriza, cu o experienta deosebita in domeniul educatiei fizice, activitatii scolare si sanatatea copiilor.

Participarea la eveniment este gratuita si se face numai prin confirmare telefonica la numarul 0724756020.

Eveniment organizat de Gradinita si Centrul Educational Royal Kids Academy si sutinut de Spitalul Privat ISIS si Expertissa Constanta.

Despre organizator

Royal Kids Academy este o institutie cu o oferta educationala variata pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani. Gradinita si Centrul Educational Royal Kids Academy  reprezinta locul in care este recunoscuta unicitatea fiecarui copil, sustinand dezvoltarea aptitudinilor (comunicare, creativitate, capacitati intelectuale, conditie fizica) si a personalitatii copiilor alaturi de cei mai buni profesionisti.

Vizitati si www.royalkids.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?