ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Conferinţă “Dezvoltarea durabilă a turismului în România”

Conferinţă “Dezvoltarea durabilă a turismului în România”

CONFERINTA TURISM ROMANIA. Încotro se îndreaptă turismul din România? Care sunt principalele provocări şi cum se pot implica principalii actori din sectorul turism pentru a genera acea dezvoltare economică de care România are atâta nevoie? Astfel de informaţii vor fi diseminate vineri, 6 octombrie la conferinţa “Dezvoltarea durabilă a turismului în România” organizată de JCI Constanţa cu sprijinul Universităţii Ovidius Constanţa.

Organizaţia neguvernamentală JCI Constanţa îşi propune să reunească specialişti în turism, agenţi economici, bloggeri, asociaţii de profil şi instituţii publice care să dezbată şi să prezinte strategii de turism pentru dezvoltarea pe termen lung a serviciilor şi proiectelor din sectorul serviciilor de profil turistic.

Conferinţa “Dezvoltarea durabilă a turismului în România” îşi propune să atingă următoarele obiective:

– Prezentare Strategia Naţională de Dezvoltare a Turismului în România
– Tendinţe în turismul românesc. Provocări şi soluţii
– Panel de discuţii cu autorităţi şi specialişti
– Rolul clusterelor în Turism
– Marketingul locurilor
– Turismul cultural
– Criza personalului calificat în servicii

Conferinţa “Dezvoltarea durabilă a turismului în România” se adresează agenţiilor de turism, antreprenorilor din domeniul hotelier, serviciilor comerciale de tip restaurant, instituţiilor de cultură, primăriilor de pe litoral, dezvoltatorilor de proiecte tursitice, clusterelor de turism şi tuturor persoanelor interesate de turism şi networking în acest domeniu.

dezvoltarea turismului afisConferinţa va avea loc la Campusul Universitar din Aleea Universităţii nr. 1, vineri 6 octombrie, între orele 10.00 – 18.00 cu pauze de cafea şi prânz.

Evenimentul face parte din programul Conferinței Naționale JCI România 2017 care se desfășoară în 5 – 8 octombrie pentru prima dată la Constanța.

Înscrierile se pot face online accesând linkul de aici.
Detalii la telefon: 0722828121 sau pe adresa de e-mail office@jciconstanta.ro.

Taxa de participare este de 95 lei/persoană şi include sesiunile din intervalul orar 10.00 – 18.00 si două pauze de cafea (apa, cafea, patiserie, alune)
Early Bird până pe 30 septembrie: 55 lei.

Taxa de participare se achită în contul bancar:
Junior Chamber Internaţional Constanţa
Cod IBAN: RO21BTRLRONCRT0235391701
BANCA TRANSILVANIA
Detalii plata: Taxa Conferinţă Dezvoltarea Durabilă a Turismului în România

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?