ACASA » ALTE EVENIMENTE » Conferinta: “Cunoaste-te pe tine insuti” cu Doru Octavian Dumitru

Afis-ConferintaDOD-WEBEvenimente Constanta si Forte Life prezinta in premiera la Constanta o conferinta pe dezvoltare personala sustinuta de comicul Doru Octavian Dumitru. De data aceasta constantenii vor vedea o alta latura a artistului si vor putea invata mai multe despre cum se pot dezvolta prin autocunoastere. Sugestiv denumita “Cunoaste-te pe tine insuti”, conferinta va avea loc joi, 11 iulie, ora 18.00 la Forte Life (Zona Dacia, fosta sala mare Forte Games).

Pizza Evo

Cu o experienta de 26 de ani in comunicare si cu o intelegere originala a subiectului, Doru  Octavian Dumitru  va uimi prin fluiditatea si diversitatea expunerii si deasemenea prin unicitatea ei. DOD va lansa si un mic ghid de introspectie si cunoastere personala care va fi util tuturor celor prezenti.

Evenimentul va dura aproximativ doua ore in care va exista un discurs pe tema abordata si o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Inscrierile se fac la numarul 0766400181. Taxa de inscriere este 40 de lei. Asezarea in sala se va face in functie de ordinea achitarii locurilor. Inscrierea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care taxa se achita integral la sediul Forte Life. Locurile sunt limitate!

Forte Life este  locul unde se pune accent pe functie si nu forma, unde ne urmam pasiunea, dar nu uitam sa fim pragmatici! Forte Life este gandit ca un social club unde vor avea loc evenimente interesante pe dezvoltare personala, public speaking, expozitii foto, seminarii, conferinte, board games, intalniri informale etc. Forte Life este un concept care promoveaza un stil de viata sanatos prin meniul abordat, iar fumatul este interzis. Spatiul este dotat cu aer conditionat.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?