ACASA » ALTE EVENIMENTE » Conferinta: Cum sa faci o STRATEGIE CU IMPACT cu Cristian Negut la Forte Life

Afis-Strategie-cu-Impact-WEBLearning Ecosystem si evenimente-constanta.ro prezinta conferinta Cum sa faci o stragetie cu impact joi, 12 decembrie, ora 18.00 la Forte Life (Complet Dacia). Conferinta dureaza 3 ore iar participarea este gratuita cu inscriere obligatorie la 0766400181.

Learning Ecosystem propune, prin Cristian Negut, o conferinta pe tema planificarii strategice si impactului proiectelor, mai exact o viziune asupra modului in care companiile ar fi bine sa isi construiasca strategiile si proiectele pentru a genera impactul dezirabil. In contextul actual, in care fondurile din programele europene pe ciclul urmator de finantare, 2014-2020 vor avea ca principal indicator de performanta impactul, Cristian propune o intelegere vizionara asupra modului in care acest impact poate fi produs in mod real si ce tip de strategii au nevoie companiile pentru genera un asemenea impact.

Conferinta porneste de la strategiile militare folosite pentru prima data in mediul de afaceri si ajunge la solutiile adaptative specifice lumii de afaceri din anul 2014: an de criza financiara si economica si in acelasi timp, pentru intreaga Uniune Europeana, anul unui nou exercitiu bugetar comunitar.

Fie ca vorbim despre tipurile de impact, fie ca vorbim despre modalitatile de folosire a impactului proiectelor, si, in fine, fie ca vorbim despre modul concret in care se produce impactul, conferinta ofera o prespectiva holistica.

In cele din urma sunt abordate modalitatile de a oferi impact la nivel personal, la nivel profesional si la nivelsistemic, acopreind astfel intreaga paleta de desfasurare a proiectelor de business.

Desi conferinta nu reuseste sa epuizeze subiectul, ceea ce nici nu isi propune, reuseste sa ofere o viziune atat de ansamblu, cat si in detalii tehnice asupra uneia dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta astazicompaniileautoritatile si organizatiile neguvernamentale.

Conferinta se adreseaza celor care doresc sa scrie si sa implementeze orice fel de proiect, celor care planfica strategic si celor care construiesc sau implementeaza politici. Durata conferintei poate este de 2-3 ore, urmata o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Cristian Negut, nascut in 1971, licentiat in inginerie de mediu si cu o diploma MBA obtinuta la Academia Hermman Gminer, Insbruk Austria are o experienta de munca de 20 de ani, a parcurs diferite etape profesionale in organizatii neguvernamentale si companii private medii si mari acumuland 10 ani de conducere si 14 ani de antreprenoriat, conduce propria companie de training si consultanta. Are expertiza in leadership, managementul echipei si planifcare strategica, este format ca trainer de Oportunity Associates Romania si construieste si livreaza training profesional de 10 ani.

Parteneri eveniment: Maritimo, Zile si Nopti, Magic FM, Pure Fitness, JCI Constanta

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?