ACASA » CONCURSURI » CONCURS Hera Body Care! Castiga un voucher in valoare de 210 RON!

Hera Body Care si evenimente-constanta.ro te invita la concurs! Raspunde corect la intrebarea Cum se numeste procedura, din cadrul Hera Body Care, prin care beneficiezi de evaluarea computerizată a structurii corporale, dieta personalizata, si program personalizat pentru slabire? si aduna cele mai multe voturi prin apasarea butonului verde Imi place pana vineri, 27 iulie, ora 16.00. Poti castiga 1 sedinta bioscanare corporala si prescriere dieta personalizata (NUTRISVELT) & 1 intoleranta alimentara & 1 testare radicali liberi, in valoare de 210 lei.

Pizza Evo

Mai multe despre Hera Body Care si raspunsul la intrebarea din concurs gasesti AICI.

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURS vineri, 27 iulie,  in jurul orei 16.00, la incheierea concursului.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?