ACASA » ALTE EVENIMENTE » CONCURS. Câștigă una dintre cele trei invitații la Magia Copilăriei, cu Robert Tudor!

CONCURS. Câștigă una dintre cele trei invitații la Magia Copilăriei, cu Robert Tudor!

CONCURS. Magicianul Robert Tudor vine la Constanţa cu un super-spectacol dedicat celor mici: Magia Copilăriei, ce va avea loc duminică, 22 aprilie, de la ora 18.30, la Casa de Cultură Constanța. (pentru mai multe informații și bilete online click aici).

Evenimente Constanţa îţi oferă ocazia ca TU şi o persoană dragă să fiţi în public la spectacol! Poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii valabile pentru două persoane!

REGULAMENT

Tot ce trebuie să faci este să fii logat pe contul tău de Facebook şi să dai LIKE şi SHARE (Distribuire) la fotografia de AICI (click). Când dai “Share” trebuie să adaugi hashtag-ul #MagiaCopilariei, pentru ca noi sa vedem postarea ta şi să te putem contacta.

! Nu postati hastag-ul sub formă de comentariu, ci sub formă de status la poza căreia i-aţi dat Share.

Concursul este valabil până sâmbătă, 21 aprilie, ora 12.00. Câştigătorii vor fi aleși prin tragere la sorţi şi anunţat pe pagina de Facebook Evenimente Constanta. Câştigătorii vor fi contactați pentru a primi detalii şi a intra în posesia invitaţiei la spectacol.

ATENŢIE! Pentru a participa, trebuie să ai domiciliul în judeţul Constanţa, să ai 14 ani împliniţi si un cont activ de Facebook.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?