ACASA » CONCURSURI » Câştigă una dintre cele DOUĂ INVITAŢII DUBLE la FIRST DATE

Câştigă una dintre cele DOUĂ INVITAŢII DUBLE la FIRST DATE

CONCURS. La Constanţa se va juca în premieră o comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți. FIRST DATE, în premieră pe scena Harlequin Mamaia!

Pizza Evo

Detalii spectacol aici.

Evenimente Constanţa îţi oferă ocazia ca TU şi o persoană dragă să fiţi în public la piesa de teatru First Date! Poţi câştiga una dintre cele două invitaţii duble (fiecare invitaţie este valabilă pentru două persoane)!

REGULAMENT

Tot ce trebuie să faci este să fii logat pe contul tău de Facebook şi să dai LIKE şi SHARE (Distribuire) la imaginea de AICI (click).

IMPORTANT. Când dai “Share” trebuie să adaugi hashtag-ul #FirstDate, pentru ca noi sa vedem postarea ta şi să te putem contacta. Nu postati hastag-ul sub formă de comentariu, ci sub formă de status la poza căreia i-aţi dat Share.

Concursul este valabil până miercuri, 29 noiembrie, ora 10.00. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi anunţat pe pagina de Facebook Evenimente Constanta. Câştigătorul va fi contactat pentru a primi detalii şi a intra în posesia invitaţiei la spectacol.

ATENŢIE! Pentru a participa, trebuie să ai domiciliul în judeţul Constanţa, să ai 14 ani împliniţi si un cont activ de Facebook.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?