ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » CONCURS. Castiga una din cele patru INVITATII VIP la show-ul BRomania!

CONCURS. Castiga una din cele patru INVITATII VIP la show-ul BRomania!

BILETE BROMANIA CONSTANTA. Unul dintre cei mai amuzanti oameni din online-ul romanesc, Matei Dima, aka BRomania, revine la Constanta pentru un super show de stand-up comedy la Casa de Cultura a Sindicatelor. Evenimente Constanta iti ofera ocazia de a castiga una din cele patru invitatii VIP la spectacol!

Pe 1 MARTIE, de la ORA 20.00, ai ocazia sa-l vezi in spectacol pe Matei Dima, alaturi de invitata sa, Cristina Ich! Nu rata ocazia de a participa la un show demential de amuzant.

Iti oferim ocazia sa fii in public, chiar VIP, la spectacolul BRomania. Tot ce trebuie sa faci este sa fii logat pe contul tau de Facebook si sa dai LIKE si SHARE la fotografia de AICI (click).

FOARTE IMPORTANT cand dai “Share” sa adaugi hashtag-ul #cudetoate, pentru ca noi sa vedem postarea ta si sa te putem contacta.

Concursul este valabil pana duminica, 28 februarie, ora 23.00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, anuntati luni, 29 februarie, pe pagina de Facebook Evenimente Constanta si vor fi contactati pentru a primi detalii si a intra in posesia invitatiilor VIP la spectacol.

ATENTIE! Pentru a participa, trebuie sa fii din Constanta, sa ai 14 ani impliniti si un cont activ de Facebook. Nu postati hastag-ul sub forma de comentariu, ci sub forma de status la poza careia i-ati dat Share.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?