ACASA » CONCURSURI » CONCURS: Castiga un Voucher in valoare de 250 lei de la Hera Body Care


valentine's dayHera Body Care
 si evenimente-constanta.ro te invita la concurs! Toti paticipantii la concurs trebuie sa dea LIKE la articolul de concurs! Raspunde corect printr-un comentariu la intrebarea  “Care sunt beneficiile hidroterapiei cu ozon (ozonomatic)?”adunand cele mai multe voturi de la prietenii tai prin apasarea butonului verde  si poti castiga servicii de relaxare la Hera Body Care, in valoare de 250lei! Voucherul “ROMEO SI JULIETA” include: 1 sedinta “spa oceana”, 1 sedinta masaj relaxare, 1 tratament curatare ten cu ultrasunete laser verde si vacuum, 1 masca regeneranta ten.

Conditii:
-Voucherul poate fi folosit de castigator sau poate fi oferit “cadou” unei persoane dragi.
-Valabilitate voucher: 24 februarie 2013.
– Voucherul va fi ridicat de castigator, pe baza cartii de identitate, de la sediul Hera Body Care (Clinica Iowemed, I.C. Bratianu, nr. 2-4, Constanta, tel 0749/144201)

Mai multe despre Hera Body Care si raspunsul la intrebarea din concurs gasesti AICI.

Pizza Evo

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURS miercuri, 13 februarie,  in jurul orei 16.00, la incheierea concursului.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?