ACASA » CONCURSURI » CONCURS: Castiga o INVITATIE DUBLA la spectacolul cu DORU OCTAVIAN DUMITRU

DOD-CasaDeCultura-WEBEvenimente-constanta.ro  te invita la CONCURS! Poti castiga o invitatie DUBLA la showul sustinut de Doru Octavian Dumitru si invitatii sai la Casa de Cultura de marti 23 aprilie. Mai multe detalii despre spectacol gasesti  AICI.

La acest concurs vor fi DOI CASTIGATORI.

Participantii la concurs trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Sa dea un SHARE la acest articol

2. Sa raspunda printr-un comentariu la intrebarea: Cand are loc spectacolul de la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta cu maestrul Doru Octavian Dumitru?

3. Sa adune cat mai multe voturi de la prieteni prin apasarea butonului verde Imi place

Primele doua persoane care indeplinesc toate conditiile si strang cele mai multe voturi pana luni, 22 aprilie, ora 15.00 va castiga invitatia dubla. 

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorulor vor fi postate pe site la sectiunea CONCURS dupa incheierea concursului.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?