ACASA » CONCURSURI » CONCURS: Castiga o invitatie dubla la stand-up comedy cu BORDEA si SERGIU

Evenimente-constanta.ro si Artitude te invita la concurs! Premiul consta intr-o invitatie pentru 2 persoane miercuri, 8 august, ora 22.00 la Arthur Pub din Mamaia unde Bordea si Sergiu vor aduce un tribut verii prin rasete inflacarate si voie buna.

Pizza Evo

Participantii la concurs trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Sa dea un LIKE la acest articol

2. Sa raspunda printr-un comentariu la intrebarea: Unde are loc Festivalul de stand-up comedy Piratii Comediei? Raspunsul il gasiti AICI.

3. Sa adune cat mai multe voturi de la prieteni prin apasarea butonului verde Imi place

Cel sau cea care indeplineste toate conditiile si strange cele mai multe voturi pana miercuri, 8 august, ora 15.00 va castiga invitatia dubla la o seara de stand-up comedy cu Vio si Micutzu din cadrul festivalului PIRATII COMEDIEI.

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURS miercuri, 8 august, in jurul orei 15.00, la incheierea concursului.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?