ACASA » CONCURSURI » CONCURS. Câştigă o invitaţie dublă la spectacolul ZORBA!

CONCURS. Câştigă o invitaţie dublă la spectacolul ZORBA!

CONCURS. În această lună, pe 19 noiembrie, la Constanţa va fi pus în scenă unul dintre cele mai populare spectacole de balet din întreaga lume: ZORBA, după romanul “Zorba Grecul“, de Nikos Kazantzakis, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Pizza Evo

Detalii eveniment aici.

Evenimente Constanţa îţi oferă ocazia ca TU şi o persoană draga să fiţi în public la spectacolul ZORBA! Punem la bătaie două invitaţii, fiecare valabilă pentru două persoane, la spectacol!

REGULAMENT

Tot ce trebuie să faci este sa fii logat pe contul tău de Facebook şi să dai LIKE şi SHARE (Distribuire) la fotografia de AICI (click).

IMPORTANT. Când dai “Share” trebuie să adaugi hashtag-ul #ZorbaConstanta, pentru ca noi sa vedem postarea ta şi să te putem contacta. Nu postati hastag-ul sub formă de comentariu, ci sub formă de status la poza căreia i-aţi dat Share.

Concursul este valabil până vineri, 17 noiembrie, ora 23.00. Cei doi câştigători vor aleşi prin tragere la sorţi şi anunţati sâmbătă, 18 noiembrie, pe pagina de Facebook Evenimente Constanta. Câştigătorii vor fi contactaţi pentru a primi detalii şi a intra în posesia biletelor la spectacol.

ATENŢIE! Pentru a participa, trebuie să ai domiciliul în judeţul Constanţa, să ai 14 ani împliniţi si un cont activ de Facebook.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?