ACASA » CONCURSURI » CONCURS. Câștigă două invitații duble la Pariu pe Charlie!

CONCURS. Câștigă două invitații duble la Pariu pe Charlie!

CONCURS. La Constanţa va fi repusă în scenă o comedie de situație incendiară, un haos ilar cu porții sănătoase de râs și voie bună. PARIU PE CHARLIE, la Harlequin Mamaia, joi, 8 februarie.

Detalii spectacol aici.

Evenimente Constanţa îţi oferă ocazia ca TU şi o persoană dragă să fiţi în public la piesa de teatru Pariu pe Charlie! Poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane!

REGULAMENT

Tot ce trebuie să faci este să fii logat pe contul tău de Facebook şi să dai LIKE şi SHARE (Distribuire) la fotografia de AICI (click). Când dai “Share” trebuie să adaugi hashtag-ul #PariupeCharlie, pentru ca noi sa vedem postarea ta şi să te putem contacta.

! Nu postati hastag-ul sub formă de comentariu, ci sub formă de status la poza căreia i-aţi dat Share.

Concursul este valabil până miercuri, 7 februarie, ora 20.00. Câştigătorii vor fi aleși prin tragere la sorţi şi anunţat pe pagina de Facebook Evenimente Constanta. Câştigătorii vor fi contactați pentru a primi detalii şi a intra în posesia invitaţiei la spectacol.

ATENŢIE! Pentru a participa, trebuie să ai domiciliul în judeţul Constanţa, să ai 14 ani împliniţi si un cont activ de Facebook.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?