ACASA » CINEMA » CONCURS: Castiga 2 bilete la un film in PREMIERA sau in 3D la Cityplex in WEEK-END!

django-unchained-301622lVrei sa vezi un film in premiera sau in 3D? Cityplex si evenimente-constanta.ro te trimit la cinema! Poti castiga o invitatie de doua persoane la unul dintre filmele ce ruleaza la cinematografele Cityplex din Tomis Mall. Premiul, in functie de filmul ales, ajunge la valoare de 42 de lei.

Iata ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:

1. Da un LIKE la acest articol.

2. Spune-ne printr-un comentariu la acest articol care este filmul pe care iti doresti sa-l vezi din programul Cityplex  din saptamana 18 – 23 ianuarie ?

3. Strange cat mai multe voturi la raspunsul tau prin apasarea butonului verde Imi place

Participantul cu cele mai multe voturi castiga o invitatie de doua persoane la cinema Cityplex. Invitatia se poate onora de de vineri dupa ora 15.00 pana duminica inclusiv, la orice film cu exceptia avanpremierelor. Biletele nu sunt transferabile.

Vezi AICI care este programul Cityplex din saptamana 18 – 23 ianuarie

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURSURI vineri, 18 ianuarie, ora 12.00ora pana la care mai puteti aduna voturi. Nu se mai poate vota dupa ora 12.00 in ziua anuntarii castigatorului.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT! Pentru a-ti alege filmul preferat click AICI.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?