ACASA » ALTE EVENIMENTE » CONCURS. Castiga 2 BILETE la “LORD OF THE DANCE” din Constanta!

CONCURS. Castiga 2 BILETE la “LORD OF THE DANCE” din Constanta!

BILETE LORD OF THE DANCE CONSTANTA. Evenimente Constanta iti ofera ocazia de a castiga doua bilete la cel mai mare spectacol din acest an de la Constanta: Lord Of The Dance – Dangerous Games! Pe 5 octombrie, la Sala Sporturilor, unul dintre cei mai celebri si apreciati dansatori din lume, Michael Flatley propune publicului momente coregrafice create de zeci de dansatori – campioni mondiali la dans, efecte vizuale, jocuri de lumini si laser.

Pizza Evo

Ceea ce pana nu demult tinea doar de domeniul filmelor SF, astazi face parte integranta din spectacolul irlandezilor: grandiosului spectacol i-au fost adaugate si proiectii holografice 3D, un sistem ce combina iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea iluzii optice tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experienta unica, de neuitat.

REGULAMENT

Iti oferim ocazia ca TU si o persoana draga sa fiti in public la Lord Of The Dance – Dangerous Games. Tot ce trebuie sa faci este sa fii logat pe contul tau de Facebook si sa dai LIKE si SHARE la fotografia de AICI (click). Nu uita sa selectezi optiunea a doua “Share…” si sa adaugi hashtag-ul #constantadance, pentru ca noi sa vedem postarea ta si sa te putem contacta.

Concursul este valabil pana sambata, 3 octombrie, ora 23.00. Castigatorul va ales prin tragere la sorti, anuntat pe pagina de Facebook Evenimente Constanta si va fi contactat pentru a primi detalii si a intra in posesia biletelor la spectacol.

ATENTIE! Pentru a participa, trebuie sa fii din Constanta, sa ai 14 ani impliniti si un cont activ de Facebook.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?