ACASA » ALTE EVENIMENTE » CONCURS. Castiga 2 BILETE concertul IRIS din Constanta!

CONCURS. Castiga 2 BILETE concertul IRIS din Constanta!

BILETE CONCERT IRIS CONSTANTA. Una dintre cele mai apreciate trupe rock din Romania revine in formula consacrata! IRIS si Cristi Minculescu revin la Constanta in concertul “Din nou impreuna“, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Evenimente Constanta iti ofera ocazia de a castiga doua bilete la concert!

Pizza Evo

Pe 12 octombrie, IRIS te asteapta sa retraiesti emotiile celor mai bune piese din repertoriul trupei si sa il reauzi pe Cristi Minculescu cand va spune din nou la Constanta: “Buna seara, prieteni!“.

REGULAMENT

Iti oferim ocazia ca TU si o persoana draga sa fiti in public la concertul IRIS “Din nou impreuna”. Tot ce trebuie sa faci este sa fii logat pe contul tau de Facebook si sa dai LIKE si SHARE la fotografia de AICI (click). Nu uita cand dai “Share” sa adaugi hashtag-ul #irisimpreuna, pentru ca noi sa vedem postarea ta si sa te putem contacta.

Concursul este valabil pana sambata, 10 octombrie, ora 23.00. Castigatorul va ales prin tragere la sorti, anuntat duminica, 11 octombrie, pe pagina de Facebook Evenimente Constanta si va fi contactat pentru a primi detalii si a intra in posesia biletelor la spectacol.

ATENTIE! Pentru a participa, trebuie sa fii din Constanta, sa ai 14 ani impliniti si un cont activ de Facebook. Nu postati hastag-ul sub forma de comentariu, ci sub forma de status la poza careia i-ati dat Share.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?