ACASA » CONCERTE » Concurs: 2 INVITATII DUBLE la concertul When Violin Meets Guitar de la Club PHOENIX

violin-guitarEvenimente-constanta.ro te invita la CONCURS! Poti castiga o invitatie DUBLA la concertul extraordinar cu violonistul din trupa lui Mihai Margineanu Cristi Horia si chitaristul Emilian Florentin Gheorghe din data de 24 martie in Club Phoenix. Mai multe detalii despre concert gasesti  AICI.

Pizza Evo

Participantii la concurs trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Sa dea un SHARE la acest articol

2. Sa raspunda printr-un comentariu la intrebarea: Care dintre piesele publicate pe internet de la Proiectul When Violin Meets Guitar iti place cel mai mult punand si linkul de pe Youtube?

3. Sa adune cat mai multe voturi de la prieteni prin apasarea butonului verde Imi place

Cel sau cea care indeplineste toate conditiile si strange cele mai multe voturi pana sambata, 23 martie, ora 15.00 va castiga invitatia dubla. Primele doua persoane clasate vor castiga invitatia dubla!

Comentariile care nu au legatura cu raspunsul la intrebarea concursului nu vor fi luate in considerare. Numele castigatorului va fi postat pe site la sectiunea CONCURS pana vineri, 8 martie, dupa incheierea concursului.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare. NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?