ACASA » CONCERTE » Concertul lui JULIO IGLESIAS de la Mamaia a fost ANULAT!

640x392_93649_265709Concertul lui Julio Iglesias de la malul marii, programat pentru 19 iulie, a fost anulat, in urma problemelor de ordin logistic ce au intervenit in ultimul moment si impiedica montarea scenei in timp util.

Cu toate acestea, turneul artistului in Romania va continua cu doua spectacole, fata de cele trei anuntate initial. Programul concertelor Julio Iglesias de la Galati si Bucuresti ramane neschimbat, acestea urmand a se desfasura duminica, 20 iulie pe Stadionul Dunarea din Galati de la ora 20:30 iar marti, 22 iulie la Sala Palatului din capitala incepand cu orele 20:00.

”Avand in vedere faptul ca prin anularea concertului Julio Iglesias de la Mamaia vor fi afectati acei spectatori care si-au achizitionat bilete pentru a lua parte la eveniment si au sperat sa asiste la concertul live al indragitului artist, dorim sa le adresam scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si, in acelasi timp, sa le multumim pentru intelegere. Intarzierile transportului intregului echipament tehnic ne impiedica sa asiguram desfasurarea in bune conditii a show-ului anuntat. ” – Nicoleta ION, PR Manager.

Detinatorii biletelor pentru concertul anulat isi vor putea recupera contravaloarea biletelor in perioada 1 august – 1 septembrie 2014 de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta si de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucuresti.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?