ACASA » CONCERTE » Concerte de excepţie deschid stagiunea la TNOB “Oleg Danovski”

Concerte de excepţie deschid stagiunea la TNOB “Oleg Danovski”

TEATRU CONSTANTA. Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ deschide stagiunea 2017 – 2018 vineri, 15 septembrie, de la ora 19.00, cu un concert extraordinar sub bagheta maestrului Florin Totan. În program sunt incluse lucrări de mare popularitate din creaţia muzicală universală.

Pizza Evo

În programul primei luni de toamnă se mai regăsesc un spectacol de balet, o operetă, un music-hall, un recital liric şi un medalion muzical.

Duminică, 17 septembrie, de la ora 19.00, stagiunea coregrafică se va deschide cu multipremiatul spectacol „Crăiasa zăpezii“, pe muzica lui Jean Sibelius şi Edvard Grieg. Spectacolul, care a avut premiera anul trecut, în iunie, a fost recompensat, în decembrie 2016, cu trei premii la cea de-a IV-a ediţie a Galei Premiilor Operelor Naţionale de la Bucureşti, pentru: cel mai bun spectacol de balet clasic al stagiunii 2015-2016, cel mai bun coregraf – Horaţiu Cherecheş  şi cele mai bune decoruri – Natalia Kornilova. În rolul titular va evolua japoneza Mayu Takahashi, Gretchen va fi interpretată de Irina Ganea-Mihaiu, iar Adrian Mihaiu  va fi Karl.

Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 19.00, se anunţă bal mascat şi multe idile, la Teatrul „Oleg Danovski“, iar iubitorii operetei sunt invitaţi să petreacă „O noapte la Veneţia“, pe acordurile magice ale muzicii lui Johann Strauss-fiul, sub bagheta dirijorului Gheorghe Stanciu.

Duminică, 24 septembrie, iubitorii muzicii vor urmări, pe scena teatrului, un recital de canţonete, „O, sole mio!“. Solişti serii vor fi

Luna septembrie se va încheia cu un music-hall celebru, „My Fair Lady“, de Friedrich Loewe, care a transpus pe note muzicale celebra piesă a lui George Bernard Shaw, „Pygmalion“. Aşadar, pe 30 septembrie, de la ora 19.00, frumoasa florăreasă Eliza Doolittle, care visează să devină o lady, vă va încânta cu farmecul ei. Ea va împrumuta vocea mezzosopranei Lucia Mihalache, baritonul Stefan Popov va lua locul exigentului profesor de fonetică Henry Higgins, iar împăciuitorul colonel Pickering va fi interpretat de actorul Lică Gherghilescu.

Mai multe informaţii, pe site-ul oficial: tnobconstanta.ro

Telefon Agentie Bilete: 0241 481 460

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?