ACASA » CONCERTE » Concerte cu artişti internaţionali confirmate pentru 2018 în România

Concerte cu artişti internaţionali confirmate pentru 2018 în România

CONCERTE ROMANIA 2018. Rag’n’Bone Man, autorul hitului „Human”, Lara Fabian, violonistul David Garrett, pianistul Richard Clayderman, legendara trupă Foreigner sau Judas Priest se numără printre artiştii care vor putea fi văzuţi în 2018 pe scenele din România.

Dintre evenimentele anului 2018 nu lipsesc spectacolele oferite de celebrul Michael Flatley, care revine la Bucureşti cu show-ul „Dangerous Games”, şi nici festivalurile Untold Festival, Awake Festival sau Summer Well.

Anul 2018 va fi deschis de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg, care va aduce la Sala Palatului, pe 15 ianuarie, spectacolul „Lacul Lebedelor”, pe acordurile muzicii lui P.I. Ceaikovski. Artista de origine olandeză Caro Emerald revine şi ea la Sala Palatului, pe 28 februarie, în cadrul unui concert care face parte din turneul „Emerald Island”.

Pianistul Richard Clayderman va concerta, tot la Sala Palatului, pe 8 martie, oferind femeilor din România un show plin de delicateţe şi romantism.

Russian Cossack State Dance Company va aduce pe 26 martie, la Sala Palatului, un show cu o coregrafie care combină elemente de gimnastică, de acrobaţie, balet cu dans clasic şi modern, toate completate de muzică live şi costume spectaculoase.

Celebra cântăreaţă Lara Fabian revine şi ea în România, pe 29 martie, pentru două concerte, primul la Sala Palatului, urmat, două zile mai târziu, de un show la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Pentru prima dată în România va putea fi văzută, pe 7 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, legendara trupă rock americano-britanică Foreigner. Concertul face parte din turneul mondial „40th Anniversary Tour”. Autorul cunoscutului hit „Human”, Rag’n’Bone Man, va putea fi văzut, în premieră, în România, pe 8 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul unui concert care face parte din „Grande Reserve Tour”.

Iar celebrul violonist David Garrett va putea fi ascultat la Bucureşti, în luna iunie, la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul turneului „Explosive-Live”. Programat iniţial pe 8 iunie, pentru un singur concert, în urma cererii foarte mari de bilete David Garrett va susţine încă un concert, în acelaşi spaţiu, pe 9 iunie.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?