ACASA » CONCERTE » Concerte, ateliere şi distracţie într-un orăşel medieval, la ENISALA CASTLE FEST

Concerte, ateliere şi distracţie într-un orăşel medieval, la ENISALA CASTLE FEST

FESTIVAL ENISALA CASTLE 2017. În această vară, sunteţi invitaţi la festivalul celei mai frumoase cetăţi din Dobrogea, cetatea Enisala. Organizatorii au pregătit un festival ce in afara de serile fantastice, cu concerte la care vor participa trupe din Romania si din strainatate, va avea un orasel medieval care va “transporta” vizitatorii in vremurile de alta data.

Enisala Castle Fest se va desfăşura între 22 şi 23 iule.

Participantii la ateliere vor fi imbracati in haine de epoca si vor putea sa isi insuseasca o frumoasa lectie despre viata de acum 500 de ani. Copiii vor avea prilejul sa invete despre viata din perioada de glorie a cetatii Enisala, vor invata sa picteze pe scuturi, vor avea ateliere de olarit, pielarie, teatru si lupte medievale.

In locatie va fi amenajat si un parc de distractii, care va functiona in fiecare zi de la ora 12.00 si pana la caderea serii.

Festivalul va fi unul multicultural, stiut fiind faptul ca Tulcea este judetul cu cel mai bogat areal multicultural din Romania, datorat celor 14 etnii ce locuiesc aici in armonie. Tocmai in acest context, ansambluri muzicale multietnice din zona vor fi invitate sa prezinte mici momente culturale, specifice.

La scena, MC Nino va organiza in timpul zilei jocuri si concursuri, pentru copii, dar si pentru adultii.

In prima zi a festivalului, 22 iulie, vor fi concerte la care vor participa in deschidere trupe locale, dar si trupe internationale tribut U2 (by Zen Garden), Bon Jovi (by New Jersey) si Queen (by Queen Legend).

In cea de a doua zi a festivalului, 23 iulie, in fata vizitatorilor vor performa artisti indragiti din Romania: Radu Captari, Accuarella, Directia 5.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?