ACASA » CALENDAR » CONCERT White Nights Band in Club Doors

Clubul Doors, impreuna cu partenerii sai,  Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia,  Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Maria Montessori si Junkers Design lanseaza Campania Music for Autism.

Pizza Evo

Constantenii si nu numai, pot sprijini copiii afectati de autism prin participarea la evenimentele organizate in Club Doors. Incasarile din vanzarea biletelor pentru aceste evenimente se vor constitui in donatii pentru acestia.

Primul eveniment din seria celor ce se vor desfasura in cadrul acestui proiect este programat, sambata 20 octombrie, ora 21:00, un concert cu trupa constanteana  White Nights. Membrii acestei trupe sunt cei ce au luat initiativa in aceasta campanie , propunerea venind chiar din partea lor.

Fondurile stranse in urma acestei campanii vor ajuta la crearea unei camere senzoriale, a unui atelier de pictura si a unei sali pentru meloterapie in cadrul CSEI Maria Montessori. De asemenea, o parte din copii vor primi sedinte de terapie in cadrul Asociatiei Hipoterapia.

Scopul acestui proiect   este sa  aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de acesti copii impreuna cu familiile lor. In acelasi timp, se doreste sensibilizarea opiniei publice, constientizarea si informarea adolescentilor despre aspectele acestor tulburari, in ideea de a intelege ca o persoana cu autism se confrunta in viata cu probleme legate de comunicare si interactiune sociala, izolare si  marginalizare.

Pretul unui bilet este de 10 de lei. Rezervari se pot face la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?