ACASA » CONCERTE » Concert TIMPURI NOI, in Vama Veche

Concert TIMPURI NOI, in Vama Veche

CONCERT TIMPURI NOI. Una dintre cele mai apreciate trupe rock din Romania, Timpuri Noi revine pe litoral pentru un concert inedit in Vama Veche.

Pizza Evo

Trupa va urca pe scena sambata, 29 august, de la ora 23.00, in localul Papa la Soni. Evenimentul face parte din festivalul “Vama sub lumini de Oscar“, ce se desfasoara in aceasta perioada in statiune.

timpuri_noiTimpuri Noi a luat fiinta la inceputul anilor ’80, in Bucuresti, cu Dan Iliescu si Adrian Plesca (Artanu) in prim-plan, si a fost una dintre putinele trupe ce s-au pus rau atat cu cenzura comunista, cat si cu publicul larg. Versurile cu substrat social si stilul muzical inedit le-au adus interdictia la radio si la TV, asa ca trupa a avut o activitate subterana, pana in 1990.

Urmeaza zece ani de gratie. Prin albumele “Timpuri Noi”, “Unplugged”, “De regiune superior”, “Basca abundentei”, si prin prestatiile scenice incinse, trupa urca vertiginos in clasamentul muzical din tara. In 2001, Timpuri Noi se desfiinteaza trei ani, apoi porneste la drum in diferite componente, singurul nume constant in intreaga istorie fiind cel al lui Dan Iliescu.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?