ACASA » CONCERTE » Concert “TARI CA PIATRA”, cu Adrian Naidin şi Ionuţ Micu, la Doors

Concert “TARI CA PIATRA”, cu Adrian Naidin şi Ionuţ Micu, la Doors

CONCERTE CONSTANTA. Doors Club prezintă spectacolul-concert TARI CA PIATRA – o feerie inconfundabilă a grației muzicale, realizată de doi protagoniști de excepție: Adrian Naidin (voce, violoncel) și Ionuț Micu (percuție).

ADRIAN NAIDIN este artist instrumentist, solist vocal, compozitor, un muzician complet, experimental în jazz, inspirat de clasic, plin de forță și har în folclor. A absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduță”, la clasa prof. Gabriela Tudor, care a avut un rol decisiv în formarea lui ca violoncelist, și Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, Secția Violoncel și Muzică de Cameră.

S-a perfecționat cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky. A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003, a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzică de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.

IONUȚ MICU, un muzician care fascinează cu rafale sălbatice de percuții, fie alături de legendarii Phoenix, fie în proiecte hibride. A început să cânte la vârsta de nouă ani, inițial la Școala Populară de Arte din Constanța, apoi a continuat pe cont propriu, testând și inventând note și sonorități speciale, cu fantezie, har și pasiune.

1486981497RMZSy8mVNXWHGccqtSkuLa 11 ani avea prima trupă, de heavy metal, apoi și-a descoperit adevărata vocație: tobele. A fost îndrumat, încă de la vârsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Țăndărică. A cântat inițial în formația Talisman; au urmat Krypton și Compact, până să fie cooptat de trupa pe care o numește „de suflet” – Phoenix (unde a activat până în toamna lui 2013).

Duminică, 19 februarie, ora 20.00, la Doors Club din Constanţa

Prețul unui bilet este 40 de lei.

Info și rezervări la tel. 0763 66 16 22.

Biletele se achită în avans, la sediul Doors Club, str. Traian nr. 68A, Constanța. Publicul este așteptat la eveniment în intervalul orar: 19.00 – 19.30.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?