ACASA » CONCERTE » Concert şi lansare de album VIŢA DE VIE, la Doors!

Concert şi lansare de album VIŢA DE VIE, la Doors!

CONCERTE CONSTANTA. În acest weekend, Viţa de Vie revine la Constanţa şi lansează Şase (+), prima parte a albumului Şase/Şase, la Doors Club.

Pizza Evo

Șase/Șase este spart în două albume. Prima parte a fost lansată pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” – Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) şi este una de excepție.

vita-de-vie-concert-doorsCele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

VINERI, 18 NOIEMBRIE, concert VIŢA DE VIE, la DOORS CLUB

Special guests: AMNESIA.

Pret bilet: 40 lei

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

facebook.com/vitadevie

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?